Family ring 14 k gold and diamonds Fusion by sanders weyden jewelry

Ik denk dat we een van de mooiste beroepen mogen uitoefenen die er zijn. Dagelijks krijgen we sieraden in handen van enorme emotionele waarde; het zijn de dragers van herinneringen en verhalen, ieder zo persoonlijk als de drager van het object. Soms herstellen we ze in hun oude glorie. Een andere keer verwerken we een sieraad tot iets geheel nieuws. De emotionele waarde, een herinnering aan een dierbare, blijft. De vorm nu passend bij haar nieuwe eigenaar.

En dan zijn er dagen waar we voor iemand een nieuw sieraad mogen creëren. Het verhaal of de herinnering, omzetten in een tastbaar sieraad is een prachtige uitdaging. Samen overleggen we met u, we maken een aantal schetsen en dan vervaardigen we een nieuw juweel naar uw wens. Het gekke is dat de sieraden die we in opdracht maken, ook altijd echt het mooist uitkomen als ze het lichaam sieren van degeen waarvoor ze ontworpen zijn. Ze weten bij wie ze horen.

Het is een eer om trouwringen te mogen ontwerpen en maken. Een eer om getuige te mogen zijn van een nieuw gedeeld levensverhaal. Het is ook een eer om een trouwring, een heel leven gedragen, passend te mogen maken, of samen te mogen smeden met een ring voor degeen die verder gaat.

Voor ons is een sieraad in de eerste plaats waardevol vanwege de emotionele waarde die het heeft, de materiële waarde komt voor ons op de tweede plaats. Dat we met respect met uw sieraden omgaan is dus voor ons vanzelfsprekend.

Hammered wedding rings set by sandersweyden jewelry

U kunt bij ons terecht voor het vakkundig en respectvol repareren en vermaken van uw sieraden. Ook denken we graag met u mee bij het ontwerp en tot stand laten komen van een geheel nieuw sieraad. Uw wensen staan bij ons centraal. Ons specialisme is het vervaardigen van sieraden op verzoek, dus in uw opdracht. Een verkennend gesprek is bij ons gratis. We luisteren graag naar uw wensen en bespreken dan graag de mogelijkheden met u. Wij hebben een volledig uitgerust atelier waarin we al uw wensen waar kunnen maken. Wij houden hierbij uiteraard rekening met het door u opgegeven budget.

Dus zoekt u een vertrouwde specialist om uw juwelen te ontwerpen, maken, vermaken of repareren, bel of mail ons dan voor een afspraak. U bent van harte welkom op ons atelier voor een informerend gesprek.

Met vriendelijke groet, Karen en Ludo.