stacking Rings Set ruby mix, gold, brushed gold and sterling ring with ruby by Sanders Weyden

Stapel Ringen in goud en zilver met of zonder edelstenen, stapelringen zullen altijd favoriet zijn. Elke ring die je kunt combineren met een andere ring zou je een stapel ring kunnen noemen. Ringen die gecombineerd worden als set aan een vinger, of aan meerdere vingers kunnen zeer persoonlijke stapelringen combinaties vormen. Stapel ringen sets kunnen bestaan uit moderne eigentijdse ringen, of een ringen set kan een combinatie zijn van antieke, vintage, klassieke en/of moderne ringen, alles is mogelijk.
Stapel Ringen geven de drager de mogelijkheid om geliefde oude juwelen te combineren met nieuwe, ze laten een stukje persoonlijkheid en creativiteit van elke unieke drager zien en reflecteren de schoonheid van iedere unieke ziel.

Een persoonlijke Stapel Ringen Set samenstellen.

Stapelringen zijn zo divers, er zal altijd een ring of een combinatie van ringen zijn die perfect is voor jou. Stapelringen zijn het perfecte cadeau in elke situatie. Sta stil bij een speciaal moment met een stapel ring, zo kan een combinatie van ringen een heel verhaal of stuk levensgeschiedenis vertellen. Je kunt vriendschapsringen, trouwringen en verlovings ringen stapelen, een cadeau van een speciaal iemand, een moment om te onthouden, elke ring draagt zijn eigen herinnering.

“Stapelringen zijn zo divers…”

Stapel Ringen en Stapel Ringen beschikbaar bij Sanders Weyden.

Neem een kijkje in onze Web Shop om te zien welke stapelringen wij nu in ons assortiment hebben. Mogelijk vind je die ene ring voor jezelf, of voor die ene speciale persoon, waar je net naar zat te zoeken!