Graveren van sieraden en horloges in Maastricht

Graveren van sieraden en horloges in Maastricht

Graveren van Sieraden en horloges.

Bij Sanders Weyden in Maastricht graveren wij op uw verzoek uw sieraden, trouwringen en horloges. Het kan hierbij gaan om sieraden die u bij ons hebt aangeschaft of sieraden en horloges die reeds in uw bezit zijn. Per sieraad zullen wij kijken wat uw wensen zijn en wat de beschikbare mogelijkheden zijn.

Dingen waar wij op letten zullen ondermeer zijn:

  • van welk materiaal is het sieraad gemaakt?
  • hoeveel ruimte is er voor de gravure, oftewel hoe kan de gravure geplaatst worden?
  • is een machinale gravure of een handgravure mogelijk?

Gepersonaliseerde sieraden krijgen over de jaren persoonlijke meerwaarde door die speciale tekst, naam of datum die u uw sieraad hebt meegegeven. Hierdoor wordt uw sieraad een uniek stuk, met persoonlijke meerwaarde voor toekomstige generaties.

 

Trouwringen graveren.

Natuurlijk kunt u ook uw trouwringen in Maastricht laten graveren met een datum, een naam, een koosnaam of tekst. Zo’n gravure van uw trouwringen kan machinaal of met de hand erin gegraveerd worden.

 

Horloges graveren op deksel of sluiting.

Geef uw horloge die extra persoonlijke waarde en betekenis door er een persoonlijke tekst of datum in te graveren, waarmee u uw horloge een uniek sieraad maakt. Hiermee maakt u van uw horloge mogelijk een erfstuk van hoge persoonlijke waarde.

 

Handgravure met uw handschrift.

Wat is persoonlijker dan een geschonken sieraad met een naam of korte tekst in uw eigen handschrift erop gegraveerd? Bij Sanders Weyden kunnen wij een tekst in uw eigen handschrift op uw sieraad graveren door uw handschrift met de hand na te graveren.

 

Machinale gravure of handgravure

Er zijn verschillende manieren om een gravure in uw sieraad te zetten en verschillende mogelijkheden van plaatsing van een gravure op uw sieraad of horloge. Per sieraad kan het verschillen welke manier van graveren mogelijk is, afhankelijk van het materiaal en de beschikbare plaats.

Wij bieden handgravures en machinale gravures aan. Enkele voorbeelden hiervan zijn;

  • Een ring graveren aan de binnenzijde met een graveermachine.
  • Een machinale gravure waarbij we de sluiting van een horloge of het horlogedeksel graveren.
  • Een machinale gravure van een naam op een bedeltje.
  • Een handgravure, waarbij letter voor letter uw naam, tekst of datum in de binnenzijde van uw ring hand-gegraveerd wordt.

Hebt u nog vragen, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en prijzen te bespreken. Wij horen graag van u!

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.