Gouden satijnen trouwringen uit het atelier van Sanders Weyden

Satijnen trouwring

Wat is een satijnen trouwring of gesatineerde trouwring?

In het atelier van Sanders Weyden bieden we verschillende gesatineerde trouwringen aan. Onze gouden satijnen trouwringen hebben allemaal die bijzondere gematteerde afwerking die een satijnen glans aan uw trouwring geeft. Het gouden oppervlakte lijkt op satijn of fluweel. Deze bijzondere satijnen afwerking bereiken we door het goud te satineren door het met duizenden minuscule glazen pareltjes te stralen. Uiteraard is dit handwerk en wordt uw satijnen ring met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld.

 

Ellegant geelgouden satijnen trouwring, uit het atelier van Sanders Weyden

Satijnen trouwring kopen in Maastricht.

Al onze satijnen trouwringen worden met de hand gemaakt in ons atelier in het hartje van Maastricht. Bij het satineren van onze ringen krijgen de Satijnen Trouwringen een speciale gloed. Door het satineren verandert de lichtinval op uw ring en krijgen de ringen een speciale satijnen kleur ervaring. Bent u benieuwd hoe dit er uit ziet aan uw hand, kom dan gerust langs om een van onze ringen uit te proberen.

 

Satijnen trouwring uit het atelier van Sanders Weyden.

Onze collectie ringen en trouwringen hebben verschillende satijnen variaties. Zo vindt u in onze collectie gesatineerde trouwringen de Klassieke Satijnen Trouwring, met haar zacht afgeronde zijdes en de rechte Excellent of Everlast trouwringen in verscheidene diktes en breedtes.

Sanders Weyden biedt ook een collectie verscheidene gestructureerde ringen met satijnen afwerking aan. Zo bieden wij onze hand gehamerde trouwringen in 14 of 18 karaat goud aan en onze Facet ringen waarbij elk vlakje met de hand in uw ring gevijld wordt. Ook hier wordt de uitstraling van uw trouwring uniek door de speciale satijnen lichtinval, die de kleurbeleving van uw ring vol en zacht maakt.

 

Gouden trouwringen met een satijnen afwerking, Satijn geborstelde trouwring.

Het is ook mogelijk om een satijnen afwerking van uw ring te verkrijgen door de ringen satijn te borstelen. Het proces van het satijn stralen van uw ring heeft echter als voordeel dat de duizenden glazen pareltjes die met grote kracht tegen uw ring worden gestraald het oppervlakte gelijk harden. Dit zorgt voor die herkenbare mooie volle en rijke satijnen gloed.

 

Dus bent u op zoek naar gouden Satijnen Trouwringen en wilt u ervaren of een gouden trouwring met een satijnen afwerking bij u past, kom dan gerust langs op ons atelier in het hart van Maastricht om uw ring uit te proberen. U bent van harte welkom.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.