stenenzetter Maastricht, diamanten ring

Stenenzetter in Maastricht

Diamant- en edelsteenzetter.

Bent u op zoek naar een diamantzetter of iemand die een edelsteen in uw sieraden kan zetten? Dan bent u van harte welkom op het atelier van Sanders Weyden. Wij specialiseren ons in het zetten van diamanten en edelstenen in gouden en zilveren sieraden.

We hebben een ruime ervaring in het zetten van diamanten en edelstenen in verschillende variaties van zetvormen, waaronder bijvoorbeeld micro pavé en het zetten van solitair stenen.

Stenenzetter Maastricht, amethyst en diamanten ring uit het atelier van Sanders Weyden

 

Diamantje uit ring verloren.

Niks is zo vervelend als het verliezen van een diamant of edelsteen uit uw favoriete sieraden. Bij Sanders Weyden zorgen we ervoor op vakkundige en professionele wijze uw sieraden te herstellen en te voorzien van edelstenen.

Het is niet aan te raden om een sieraad waar een steen al uit is nog verder te dragen. Nu er geen steen meer in uw sieraad zit kunt u het sieraad makkelijk verder beschadigen door het alsnog te dragen. De zetting is kwetsbaar, het is makkelijk om ergens achter te blijven haken met een zetpootje of om de zetrand in te deuken. Zou u het sieraad blijven dragen dan zou de vervolg reparatie dus mogelijk duurder uitvallen dan in eerste instantie noodzakelijk was.

Raadzaam dus om eerst even langs uw goudsmid te gaan en de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen altijd eerst een prijsopgave geven voor we tot een reparatie overgaan, zodat de kosten en handelingen die uitgevoerd worden duidelijk zijn en u rustig een weloverwogen beslissing kunt maken.

 

Waar kan ik een nieuwe steen in mijn sieraden erbij laten zetten?

Stenenzetter Maastricht, ontwerp uit atelier Sanders Weyden

Ook als u een of meerdere stenen in een bestaande ring wilt laten zetten, zoals bijvoorbeeld in een herinneringsring, of een extra diamant in een groeiring, of misschien wilt u graag een rij pavé gezette stenen in een bestaande ring, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom gerust langs voor een afspraak zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bekijken.

 

Onderhoud en verzorging van sieraden met edelstenen.

Als goudsmeden raden we u aan om jaarlijks te laten controleren of de zettingen van uw sieraden nog vastzitten. Als vroegtijdig blijkt dat een steentje los is, kan dit vaak makkelijk en snel weer aangezet worden. Een jaarlijkse controle is een simpele en niet al te kostbare handeling en geeft u het veilige en geruste gevoel dat uw sieraden in orde zijn.

 

Stenen zetten voor particulieren, goudsmeden en juweliers.

Stenenzetter Ludo Weyden, atelier Sanders Weyden

Bij Sanders Weyden zetten wij stenen voor zowel particulieren, als edel- en goudsmeden en juweliers. We hebben een ruime ervaring in alle mogelijke zetvormen en in het zetten van een grote verscheidenheid aan diamanten en kleurstenen. Al het zetwerk in ons atelier wordt door Ludo Weyden uitgevoerd. 

 

 

 

 

 

 

Bel gerust voor een afspraak of meer informatie, we horen graag van u.

 

Hartelijke groet, Karen en Ludo.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.