gehamerde gouden trouwring van Sanders Weyden

Trouwringen kopen in Maastricht.

gesatineerde gouden ring van Sanders Weyden

U denkt erover om uw trouwringen in Maastricht te kopen? Natuurlijk bent u dan van harte welkom om bij ons op afspraak langs te komen.

U kunt een keuze maken uit ons ruime assortiment handgemaakte en unieke trouwringen of een trouwring naar wens laten maken. In ons goudsmids atelier maken we alles op maat en naar wens van onze klanten. We kunnen uw juiste ringmaat opmeten en we bespreken graag de mogelijke opties met u om tot een trouwring of trouwringenset te komen die volledig naar uw wens is.

Trouwringen uit de collectie van Sanders Weyden.

Onze lijn trouwringen is verkrijgbaar in geelgoud, witgoud, roségoud en zilver. Onze ringen bieden we aan met een hoog gepolijste glans, een satijnen afwerking, een hamerstructuur of een combinatie van deze technieken.
Kijk gerust eens naar ons huidige aanbod aan trouwringen in onze webwinkel en mocht u toch net iets anders willen of zoeken, dan denken we graag met u mee.

Trouwringen aangepast naar uw wens.

Zou u een trouwring ontwerp met een diamant wensen die kleiner of groter is dan ons huidige aanbod, dan is dat geen enkel probleem. Ook is het mogelijk om edelstenen en goud te verwerken uit sieraden die u meeneemt en die u graag in uw trouwring verwerkt zou willen hebben. Ons goudsmids atelier is volledig uitgerust om stenen te zetten en om oude sieraden om te vormen naar iets geheel nieuws.

Meedenken met onze klanten en samen tot een unieke ring voor uw speciale dag komen is onze specialiteit, dus schroom niet naar de mogelijkheden te vragen.

"Sieraden en juwelen gemaakt bij Sanders Weyden, zijn sieraden voor het leven; handgemaakt met passie, precisie en ambacht."

Trouwringen set.

gehamerde gouden ring van Sanders Weyden

Als u uw trouwringen set bij ons laat maken, kunt u er van verzekerd zijn dat uw ringen gemaakt worden uit het zelfde goud. Hand gemaakt van begint tot einde, beginnen we met het smelten van het metaal. Uw trouwringen zijn moleculair al een, nog voor ze gevormd zijn. Dus zelfs als u kiest voor twee verschillende ontwerpen is er op een heel basaal niveau al een eenheid in de ringen die u beiden aan uw vingers zullen dragen.
Deze ringen horen bij elkaar, deze mensen horen bij elkaar. Passie en romantiek, daar geloven we in!

Waar we beginnen met het smelten van het metaal, eindigen we vaak met het graveren van een persoonlijke boodschap in de binnenzijde van uw trouwringen, hier kunt u uw namen, uw trouwdatum of een koosnaam laten graveren indien u dit wenst.

Wees welkom en neem gerust contact met ons op als u vragen hebt.

Hopelijk tot gauw, vriendelijke groet, Karen en Ludo.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.